Tip 11 * Panduan Perkahwinan Anda – ” Bagaimana Mengendalikan Kenduri Perkahwinan Tanpa Memeningkan!! “

CATERING KAHWIN

BAGAIMANA MENGENDALIKAN KENDURI PERKAHWINAN TANPA MEMENINGKAN!! 

Di dalam era yang serba moden ini, mudah untuk kita terlupa tentang perkara-perkara penting dalam hidup kita. Dengan tuntutan harian yang memenatkan, tidak mustahil jika kita sendiri tiada masa untuk merancang hari perkahwinan diri sendiri.

Walau bagaimanapun, kami mendapati ramai pasangan bakal pengantin yang kurang tahu di mana untuk mencari katerer yang berpengalaman dalam bidang pengurusan majlis perkahwinan, di samping menawarkan harga yang berpatutan. Jadi setelah membuat tinjauan keatas pelanggan-pelanggan kami sendiri, kami dapati mereka telah memilih CATERING KAHWIN kerana mereka :

1.   Selesa bergantung kepada satu pihak yang boleh memenuhi kesemua keperluan untuk majlis perkahwinan mereka, dari awal hingga akhir majlis.

2.   Menghargai pramusaji-pramusaji terlatih kami yang profesional sepanjang majlis berlangsung yang memberikan gambaran imej positif terhadap tuan rumah.

3.   Terutamanya tuan rumah amat berpuas hati dengan kualiti dan rasa makanan kami yang disediakan dengan resepi-resepi tradisional mahupun moden.

4.   Berpendapat bahawa pakej-pakej perkahwinan kami amat berpatutan sesuai dengan perkhidmatan yang disediakan.

5.   Berasa yakin berurusan dengan caterer yang berpengalaman beberapa tahun dalam menguruskan majlis perkahwinan.

Kami di CATERING KAHWIN faham segala kesulitan anda dalam mencari pihak yang boleh dipercayai untuk menguruskan hari istimewa anda, Oleh itu, ramai bakal pengantin yang datang kepada kami untuk mengendalikan hari perkahwinan mereka dengan mudah.

Kami menawarkan peluang kepada anda untuk menikmati pakej-pakej kami yang menarik, disamping dapat menikmati hadiah dan promosi yang kami tawarkan dengan harga serendah RM9.90 seorang sahaja. Info lanjut di http://www.cateringkahwin.com

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>