Khas Panduan Perkahwinan Anda 2015 – Tak Kenal Maka Tak Cinta

Salam Bakal-bakal Pengantin,

Kenapa perlu kita satu komunikasi yang hebat & efektif dalam perhubungan antara 2 pihak? Jangkamasa perhubungan kadangkala mencapai bertahun-tahun tanpa kita sedari kelebihan dan kekurangan dalam perhubungan itu. Disyorkan agar bakal pengantin dapat memahami keadaan sebelum menempuh alam berumahtangga.

Tak Kenal Maka Tak Cinta Promo

Cuba anda berdua baca Ebook ini.  “ Tak Kenal Maka Tak Cinta  adalah merupakan sebuah ebook ilustrasi yang memberikan “Panduan & Tips di dalam berkomunikasi dan membina hubungan mesra sesama insan”.

Juga komunikasi Hebat & Efektif adalah penting untuk menguasai situasi dan menangani konflik serta jurang yang wujud antara dua pihak. Tidak kira sama ada komunikasi antara isteri & suami, ibu-bapa & anak-anak, guru & murid-murid, bos & pekerja, mahupun dengan rakan-rakan serta jiran-jiran… semuanya ada dikupaskan di dalam ebook ini.

Semoga anda berdua berjaya memahami dan membina hubungan yang bahagia.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>